over BCD Advies

Begin
BCD Advies is opgericht in 2014 door ir. Jan Geerts. Jan heeft de HBO-opleiding bouwkunde in Tilburg en de opleiding Techniek en Maatschappij aan de technische universiteit Eindhoven afgerond. Deze laatste opleiding verbindt de technologische aspecten van de bouwkunde aan de psychologie van de mens. Na zijn studie heeft Jan een aantal jaren op de afdeling Bouw en Woningtoezicht van diverse gemeenten gewerkt. Veruit de meeste werkervaring is echter opgedaan als bouwfysisch adviseur voor adviesbureau DGMR. Door het volgen van cursussen en seminars zoals o.a. de Post HBO Bouwfysica wordt zijn kennisniveau constant verbreed en uitgediept.

CV Jan Geerts

Meerwaarde
Bouwfysica is de schakel tussen het gebouw en hoe mensen zich in het gebouw voelen. Aandacht voor de bouwfysica resulteert dan ook in een meerwaarde binnen een gebouw. Het creeeren van deze meerwaarde is de passie van BCD Advies! Hiertoe hanteert BCD Advies een integrale benadering van projecten. Samen met de andere partnes uit het bouwteam wordt zodoende een comfortabel en energiezuinig gebouw gerealiseerd.

Wellicht dat u een samenwerking met BCD Advies overweegt. Wij zijn altijd bereid om onder het genot van een kop koffie te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Onze contactgegevens vindt u hier.

Samenwerkingsverbanden
BCD Advies is partner van / lid van:

iPHA_member_short-100x107

DNA in de Bouw

Practice what you preach
Mooie woorden dienen uiteraard onderbouwt te worden met goede daden. In haar dagelijkse werkzaamheden minimaliseert BCD Advies op de volgende wijze haar ecologische footprint:
• Onze visitekaartjes zijn geprint door
iDrukker. In hun werkzaamheden proberen zij een zo hoog mogelijke duurzaamheid door te voeren.
•  Wij produceren vrijwel geen afval. Dit doen wij door zo veel mogelijk digitaal te werken. Het kleine beetje papier dat wij alsnog gebruiken, komt van
Paperwise. Van landbouwafval maken zij papier.
•  De stroom voor onze apparatuur wekken wij met eigen zonnepanelen op. Als de panelen niet voldoende opwekken dan wordt de stroom door GreenChoice geleverd.
•  Bankieren doen wij bij de Triodosbank, een van de duurzaamste banken van Nederland.
Deel deze pagina ...Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone