Woerdblokeiland

woerdblok_website

Het woonzorgcomplex Woerdblokeiland heeft een alzijdige oriëntatie en ligt ingeklemd tussen enkele verkeersaders. Dit heeft geresulteerd in verschillende geluidsbelastingen op verschillende ruimtes en woningen. De vrijwel volledig glazen gevel in combinatie met natuurlijke ventilatietoevoer via roosters maakte een goede geluidswering extra complex. Door middel van gedifferentieerde berekeningen en in nauw overleg met de architect zijn de geluidswerende voorzieningen bepaald.

Programma
Woonzorgcomplex met appartementen, groepswoningen, kinderdagverblijf en wijkrestaurant

Opdrachtgever
Architectenbureau Rutten van der Weijden

Werkzaamheden
Geluidswering gevel

Realisatie
2012-2014

Terug naar projecten

Deel deze pagina ...Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone