Mooie woorden dienen uiteraard onderbouwt te worden met goede daden. In haar dagelijkse werkzaamheden minimaliseert BCD Advies op de volgende wijze haar ecologische footprint:

  • Wij hebben geen auto. Wij pakken zo veel mogelijk de fiets om naar afspraken te gaan. Het openbaar vervoer is een goede tweede.
  • Wij werken 100% digitaal. Ons papiergebruik is hierdoor tot 0 gereduceerd. Bijkomend voordeel is dat ons digitaal archief altijd up to date is en wij informatie tussen projecten eenvoudig uit kunnen wisselen.
  • De stroom voor onze apparatuur wekken wij met eigen zonnepanelen op. Als de panelen niet voldoende opwekken dan wordt de stroom door GreenChoice geleverd.
  • Onze website draait op groene stroom.
  • Bankieren doen wij bij de Triodosbank, een van de duurzaamste banken van Nederland.

Gasloos

Wij werken niet meer mee aan projecten met een gasaansluiting. Gas heeft een te grote negatieve impact op onze wereld! Er zijn voldoende alternatieven die goedkoper en net zo betrouwbaar zijn en bovendien goed voor ons klimaat. Wilt u perse uw woning met gas verwarmen dan dient u een ander (advies)bureau te zoeken. Wilt u meer weten over de alternatieven of bent u reeds overtuigd van de mogelijkheden, dan geven wij graag advies voor uw woning.